Unieke combinatie van huis en tuin

Een unieke combinatie van expertise op het gebied van huis en tuin. Dat is wat KBF Frederiks van andere hoveniers en bouwbedrijven onderscheidt. Nergens anders in de regio vindt u zo veel vakmanschap in een kleinschalig bedrijf. En daar komen alle voordelen van een familiebedrijf én onze persoonlijke eigenschappen nog bij. De lijnen zijn kort, de communicatie is helder, en we houden ons aan de afspraak. Onze mensen zijn zeer betrokken en gemotiveerd en verstaan hun vak. We komen persoonlijk langs om de offerte die we voor u hebben gemaakt, te bespreken. Dan kunnen we eventuele aanpassingen meteen veranderen of aanvullen.

Zullen we persoonlijk kennismaken?

Arne Frederiks
De eigenaar van KBF Frederiks houdt de communicatielijnen kort door zelf bij mensen langs te gaan om elke bouw- of hoveniersklus te bekijken, op te meten en te bespreken, zowel voor de bouw als hovenierswerkzaamheden. Natuurlijk werkt Arne zelf mee aan de klussen. Arne is secuur, gedreven en zeer klantgericht.
Wat Arne betreft is het leukste van zijn werk dat hij zijn vak in alle vrijheid kan uitoefenen. Hij is een echte ondernemer die altijd voor zijn klanten klaar staat. En: afspraak is afspraak.

Henk Frederiks
De vader van Arne doet de hele administratie: Henk zorgt voor de lonen, rittenadministratie, inkomende facturen enz. Verder is de sinds 2015 officieel gepensioneerde Henk niet te beroerd om bij te springen wanneer dat nodig is. Hij verleent allerlei hand-  en spandiensten, staat soms fluitend ergens te schoffelen, haalt materialen op en ga zo maar door. Geraniums zijn leuk om in de tuin te zetten, niet om er achter te zitten.

Esther Ploeg
De vriendin van Arne en moeder van Tim verleent hand- en spandiensten, regelt dingen die geregeld moeten worden en houdt de sociale media en de website bij. Staat als onderwijzeres 3 dagen voor de klas. Door haar twee banen leert Esther veel mensen kennen. Ook vindt ze het fijn om te kunnen helpen en zich verder te ontwikkelen, en dat kan allemaal bij KBF Frederiks.

Tim Frederiks (2014)
Als familiebedrijf moet je wel om je opvolging denken. Die hebben we dus al geregeld! Tim is leergierig en dol op alles wat wielen heeft en alles wat geluid maakt. De mannen helpen is helemaal het einde voor hem. Iedereen betrekt hem bij het werk. Zo mag hij met zijn eigen plastic boormachine meehelpen als er een gat geboord moet worden, mag hij helpen opruimen, mag hij bij papa op de shovel zitten en mag hij soms mee in de bus. Kortom, met de continuïteit van KBF Frederiks zit het wel snor.

Bekijk onze referenties om ideeën op te doen.