Unieke combinatie van huis en tuin

Een unieke combinatie van expertise op het gebied van huis en tuin. Dat is wat KBF Frederiks van andere hoveniers en bouwbedrijven onderscheidt. Nergens anders in de regio vindt u zo veel vakmanschap in een kleinschalig bedrijf. En daar komen alle voordelen van een familiebedrijf én onze persoonlijke eigenschappen nog bij. De lijnen zijn kort, de communicatie is helder, en we houden ons aan de afspraak. Onze mensen zijn zeer betrokken en gemotiveerd en verstaan hun vak. We komen persoonlijk langs om de offerte die we voor u hebben gemaakt, te bespreken. Dan kunnen we eventuele aanpassingen meteen veranderen of aanvullen.

Zullen we persoonlijk kennismaken?

Arne Frederiks
Frederiks Arne
De eigenaar van KBF Frederiks houdt de communicatielijnen kort door zelf bij mensen langs te gaan om elke bouw- of hoveniersklus te bekijken, op te meten en te bespreken, zowel voor de bouw als hovenierswerkzaamheden. Natuurlijk werkt Arne zelf mee aan de klussen. Arne is secuur, gedreven en zeer klantgericht.
Wat Arne betreft is het leukste van zijn werk dat hij zijn vak in alle vrijheid kan uitoefenen. Hij is een echte ondernemer die altijd voor zijn klanten klaar staat. En: afspraak is afspraak.

Romke van der Wier
Frederiks Romke
Romke maakt deel uit van het team KBF Frederiks Bouw. Romke is een oude rot in het vak, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouw en dat zien we terug in de kwaliteit van zijn werk. Oud(er) maar nog lang niet versleten. Romke werkt nu al geruime tijd voor KBF Frederiks Bouw en voelt zich als een vis in het water.

Steffan Plazier
Frederiks Steffan
Steffan maakt deel uit van het team KBF Frederiks Hoveniers. Steffan is een hele rustige medewerker met veel kennis van zaken, waarbij tuinaanleg wel zijn ding is. Staat altijd klaar voor de klant en heeft goede ideeën over hoe een tuin aangelegd kan worden.

Henk Frederiks
Frederiks Henk
De vader van Arne doet de hele administratie: Henk zorgt voor de lonen,rittenadministratie, inkomende facturen enz. Verder is de sinds 2015 officieel gepensioneerde Henk niet te beroerd om bij te springen wanneer dat nodig is. Hij verleent allerlei hand- en spandiensten, staat soms fluitend ergens te schoffelen, haalt materialen op en ga zo maar door. Geraniums zijn leuk om in de tuin te zetten, niet om er achter te zitten.

Esther Ploeg
Frederiks Esther
De vriendin van Arne en moeder van Tim en Swen verleent hand- en spandiensten, regelt dingen die geregeld moeten worden en houdt de sociale media en de website bij. Staat als onderwijzeres voor de klas. Door haar twee banen leert Esther veel mensen kennen. Ook vindt ze het fijn om te kunnen helpen en zich verder te ontwikkelen, en dat kan allemaal bij KBF Frederiks.

Tim Frederiks
Frederiks Tim
Als familiebedrijf moet je wel om je opvolging denken. Die hebben we dus al geregeld! Tim is leergierig en dol op alles wat wielen heeft en alles wat geluid maakt. De mannen helpen is helemaal het einde voor hem. Iedereen betrekt hem bij het werk. Zo mag hij met zijn eigen plastic boormachine meehelpen als er een gat geboord moet worden, mag hij helpen opruimen, mag hij bij papa op de shovel zitten en mag hij soms mee in de bus. Kortom, met de continuïteit van KBF Frederiks zit het wel snor.

Bekijk onze referenties om ideeën op te doen.